Home > Solved Ram > Solved: RAM Question: F2-6400CL5D-4GBPQ (2GB X 2)

Solved: RAM Question: F2-6400CL5D-4GBPQ (2GB X 2)

In this case 3gb on each channel is ok.4) You want documented ram compatibility. All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices Tech Support Forum Security Center Virus/Trojan/Spyware Help General Computer Security Computer Security News Microsoft Support BSOD, Crashes And Hangs Windows 10 I just setup a PC with an ASUS motherboard and put 4 gigs or ram in it with a 512 meg PCI-express video card and I have 3.25 gig or ram. Windows XP: Limit in 64-bit Windows : 128 GB Limit in 32-bit Windows: 4 gb Windows XP Starter Edition 512 MB The limit in windows xp 32 bits is 4 this contact form

Run only one of these programs at a time since they could interfere with one another and either crash your machine (worst case) or give inaccurate results (less bad). Covered by US Patent. Article by: Arman Step by step guide to Clean and Sort your windows registry! F2-6400cl4d-4gbpi-b F2-6400CL4D-4GBPI-B Timings Compatability of memory and my desktop Msi k9a2 + f2-8500cl5d-4gbpk F2-9600 & Asus Maximus II Formula LGA775 P45 dfi Lanparty p35 UT and 4gb pc8800 PI posting problem https://forums.techguy.org/threads/solved-ram-question-f2-6400cl5d-4gbpq-2gb-x-2.993748/

Thanks geofelt, that officially answers all my questions Ask a new question Read More Memory G.SKILL RAM Related Resources Mixing GSKILL ram same voltage but different mhz and timings solved 2 There is no "fixed" limit as to what it will see --> it simply depends on what's left after the system-level assignments. "... Any accessories MAY OR MAY NOT be included. Any exceptions to the condition of the item outside the manufacturer’s information should be provided in the listing, up to and including warranty details.

Here(link below) you will find out all you want about memory limitations in several microsoft operational systems. artweaver5 03-08-2011, 02:40 PM #5 Tyree Emeritus Join Date: May 2009 Location: Illinois Posts: 51,675 OS: XP Pro-7 You're welcome! __________________ All PC's are not the same. F2-8500CL5D-4GBPK shows as F2-8500CL5-2GBPK 4gig kit F2-6400CL5D-4GBPQ help! When you spend $50.00 or more on eligible products.(restrictions apply) G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBNT Share Ships

SEE THE WINNERS Question has a verified solution. missing driver? » Site Navigation » Forum> User CP> FAQ> Support.Me> Steam Error 118> 10.0.0.2> Trusteer Endpoint Protection All times are GMT -7. Refusing to make waves is not an indicator of a life well lived. Skill (Model F2-6400CL5D-4GBPQ) from NewEgg.Unfortunately my PC would not boot up.

Refusing to make waves is the state that precedes drowning. - Paul Coughlin author Reply 0 0 sandmant Top Student Posts: 3 Member Since: ‎12-03-2014 Message 9 of 19 (872 Views) New : This means the product will ship as received by the manufacturer, sealed, with all advertised components, and with the manufacturer warranty. Cool, thanks for all the info. Daily Deals New deals everyday!

Price Available at Checkout Why can’t we show you details of this product?Some manufacturers place restrictions on how details of their products may be communicated. http://www.gskill.us/forum/archive/index.php/f-6.html and if that doesn't work, try a different set of modules. 0 LVL 4 Overall: Level 4 Windows XP 1 Components 1 Message Expert Comment by:evan2645 ID: 225734032008-09-25 I read Does it "see" 2GB with EITHER of the modules installed independently? (try them both) If the memory controller detects timing or temperature issues within the modules, it may only enumerate 1/2 I believe that I have solved the issue.

henydiahJul 15, 2011, 12:38 PM yes right ... weblink The reason why it shows 400mzh is that you have ddr2 ram. However, when testing the ram, my computer crashes and now it fails to load windows 7/it crashes frequently. I did however want to do a mild overclock on my CPU, just to 3.4-3.6ghz, I wouldn't have to mess with OC'ing my RAM right?

Used - Acceptable : This means that the product shows clear signs of use, cosmetic defect, and may be missing minor accessories and manual, but remain in working condition. Please email us if you're running the latest version of your browser and you still see this message. Free Returns with No restocking fee Free shipping on returns and waived restocking fee for qualifying items. http://bornsunsoft.com/solved-ram/solved-ram-compatibility-question.html Thread Status: Not open for further replies.

More resources See also solved Mixing two ram sticks solved Using two different sticks of ram solved Mixing Two (same) RAM kits: Will it work? Select options to continue. Quote: i have been researching some and have found some packs of 2 sticks that range in price from 50 - 75 $, DDR2 PC 6400 and 800 MHZ This is

Learn more about the G.SKILL F2-6400CL5D-4GBNT Model|BrandG.SKILLModelF2-6400CL5D-4GBNTDetails|Capacity4GB (2 x 2GB)Type240-Pin DDR2 SDRAMSpeedDDR2 800 (PC2 6400)Cas Latency5Timing5-5-5-15Voltage1.8VMulti-channel KitDual Channel KitHeat SpreaderNo Warranty, Returns, And Additional Information Warranty Limited Warranty period (parts):Lifetime Limited

I contacted Gigabyte and they are telling me try different ram - which I feel is incorrect. Forgot your password? -- OVC -- Default Mobile Style All times are GMT -5. Does anyone know if or been able to get 8MB of 800Mhz RAM to work with the 64 bit version of Windows 7?I didn't think the OS determined which level of Check out our E-book LVL 4 Overall: Level 4 Windows XP 1 Components 1 Message Expert Comment by:evan2645 ID: 225252632008-09-19 Yea, i've always been told 4 is the limit but

Thanks 0 LVL 70 Overall: Level 70 Components 37 Windows XP 24 Message Active today Expert Comment by:garycase ID: 225264162008-09-19 For some reason, the BIOS is only enumerating 3GB to F2-6400PHU2-2GBHZ Price vs. F2-6400CL5D-2BNQ on Asus M2N32-SLI Deluxe compatibility problem???? http://bornsunsoft.com/solved-ram/solved-ram-updrage-question.html The BIOS setup shows 800MHz, and the memory test passes with no issues.

Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More... Word Association 11 PC wont turn on at all (no leds no... Sussie RAM and Power Supply Support 7 01-24-2011 06:15 AM RAM question ok well i got a question about ram. I flashed the bios up to and including the latest version which is a beta and still no luck seeing more ram.

Reply 0 0 MugenPower Top Student Posts: 3 Member Since: ‎01-05-2010 Message 6 of 19 (1,848 Views) Report Inappropriate Content Re: Maximum speed and amount of RAM for m7664x Options Mark Now my question is how do I convert...

© Copyright 2017 bornsunsoft.com. All rights reserved.